Web Hosting

WEB HOSTING
Uz svaki naš paket dobijate Let's Encrypt SSL odnosno HTTPS na vašem sajtu, Google obeležava sajtove bez SSL kao nebezbedne što i jeste tačno. Svi paketi dolaze uz cPanel i JetBackup dnevni koji je inkrementalni odnosno u vreme kreiranja svakoga dana se uzima samo ono što je novo umesto da se svakoga dana kreira backup celoga sajta. Ovaj princip štedi resurse servera, kako prostor tako i potrebne resurse za samu proceduru. Takođe uz cPanel dolazi i Installatron za laku instalaciju WordPressa jednim klikom. U slučaju email hostinga preporučujemo da koristite RoundCube aplikaciju iz cPanela za pristup vašim mejlovima jer je najsličniji GMail strukturi.

Savršeno skrojeni hosting paketi
Sa početnom cenom od 2,3€ mesečno za LITE paket dobijate dovoljno prostora i resursa da pokrenete svoj blog, postavite prezentacioni sajt vaše firme ili porodičnog biznisa. Pripremili smo dovoljno paketa da zadovoljimo sve potrebe i ukoliko niste sigurni koji paket je idealan za vas, slobodno se javite našoj podršci koja će vas saslušati i predložiti najoptimalnije rešenje za vas.

Hosting za WordPress Prezentacione Sajtove
Jednostavan hosting sa pristupom WordPress admin sekciji pri čemu je održavanje naša odgovornost. Ukoliko želite da mirno spavate i ne brinete o sajtu WP je rešenje.

Svi Paketi Hostinga za WP

Hosting za E-Commerce Sajtove
Hosting pripremljen za WooCommerce web prodavnice. Optimizovan da pruža najbolje iskustvo posetilaca jer svaki sekund učitavanja je gubitak kupaca.

Svi Paketi Hostinga za WooCommerce


Biznis e-mail hosting za veliki saobraćaj
Održavanje e-mail aplikacija zna da bude zahtevno i skupo, mi smo tu da se pobrinemo da su vam mailovi bezbedni, lako dostupni i da zadovoljavaju sve standarde.