Politika Privatnosti

Mi brinemo o vašoj privatnosti.

Iz tog razloga prikupljamo i koristimo lične podatke samo da bismo vam pružili naše proizvode i usluge. Vaši lični podaci uključuju informacije kao što su:

  1. Ime i prezime
  2. Adresa
  3. Broj telefona
  4. Adresa e-pošte
  5. PayPal naloge

Drugi prikupljeni podaci koji bi mogli da vas identifikuju direktno ili indirektno.

Naša politika privatnosti ima za cilj da opiše kako i koji podaci sakupljamo i kako i zašto koristimo vaše lične informacije. Takođe opisuje opcije koje pružamo za pristup, ažuriranje ili na drugi način kontrolu vaših ličnih podataka koje procesiramo.

Ova stranica ne daje nikakve lične podatke o svojim kupcima trećim stranama i ne koristi ga na način koji nije objavljen u ovoj izjavi o privatnosti.

Vaši lični podaci se koriste za obradu naloga, plaćanja, isporuke i pružanje individualne kupovine, odgovaranje na e-mail zahtev i potvrdu, pružanje besplatnih poklona, promotivnih ponuda, slanje marketinških vesti, informacija o promotivnim ponudama.

Ako ste registrovani korisnik, možete u bilo koje vrijeme prilagoditi, ažurirati ili izbrisati vaše lične podatke prijavljivanjem na svoj račun. Na zahtev, možete dobiti sazet o ličnim podacima koji su zabeleženi kod nas. Takođe možete zatražiti da ispravite ili uklonite vaše lične informacije.Da biste izneli gorenavedeni zahtev ili ako imate bilo kakva pitanja o našoj politici privatnosti, molimo Vas da pošaljete zahtev preko kontakt formulara na Sajtu ili nas kontaktirate putem telefona ili adrese naznačene na Sajtu.Koristimo sigurnosne mere za zaštitu vaših ličnih podataka kada pružate našu veb lokaciju: zaštitni zid, pristup lozinkama i druge tehnološke i proceduralne garancije za održavanje sajta.

Iako smo primenili gore navedene mere, trebalo bi da znate da 100% sigurnost nije moguća.

Koristimo kolačiće Google analitike da bismo videli gde, kada i na koju stranicu korisnik stiže do sajta.Koristimo standardne kolačiće WordPressa koji računaju koliko puta je stranica posećena. Oni ne sadrže lične podatke.

Marketing kolačići se koriste za praćenje posetilaca između pojedinačnih lokacija. Njihov cilj je prikazivanje oglasa koje su relevantne i atraktivne za pojedinačne korisnike, što ih čini korisnijim za izdavače oglasa i oglašivača nezavisnih proizvođača.Ova stranica ne koristi marketinške kolačiće.

Kako da zaustavim kolačiće?Da biste saznali više o upotrebi kolačića oglašavača, sledeće veze mogu biti korisne:

European Interactive Digital Advertising Alliance (EU)

Internet Advertising Bureau (SAD)

Internet Advertising Bureau (EU)

Proizvođači pretraživača pružaju stranice pomoći u vezi sa upravljanjem kolačićima u svojim proizvodima.

Pogledajte za više informacija.

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Safari (Desktop)

Safari (Mobile)

Android Browser

Opera

Opera Mobile

Za druge pregledače, molimo vas da pogledate dokumentaciju koju pruža proizvođač pretraživača.Šta su “kolačići”Kolačić je tekstualni tekst koji se šalje vašem pregledaču sa veb lokacije koju posjećujete. Pomenute lokacije pomažu u memorisanju informacija o vašoj poseti i postavkama.

Ovo može olakšati vašu sledeću posetu i učiniti vam sajt korisnijim.Kolačići se koriste u mnogim svrhama – da zapamtite svoje želje i postavke za pregled, font, jezik sajta, pružajući vam zanimljive oglase, praćenje poseta stranicama, zadržavanje vašeg sajta “Da ste prijavljeni i još mnogo toga.Veb lokacije često prikupljaju informacije o tome kako korisnici interakciju s njima – to može uključivati stranice koje najčešće posjećuju, bez obzira na to da li se javljaju poruke o greškama od nekih od njih, kako se kreću po veb lokaciji i još mnogo toga.

Na osnovu analize ovih informacija preduzima se akcija za poboljšanje usluga i performansi sajtova za korisničko i neometano korisničko iskustvo.Vrste kolačića:“Kolačići sesije”Kolačići sesije omogućavaju vam da budete prepoznati tokom jednonedeljne posete veb lokaciji tako da se prilagođavanja ili izmjene na svakoj stranici čuvaju na drugim stranicama sajta.

Kolačići sesije su privremeni i njihova akcija se završava kada zatvorite pregledač ili izađete iz sajta.Stalni kolačići

Stalni kolačići ostaju pohranjeni na računaru određeno vreme nakon završetka vaše korisničke sesije na sajtu i dozvolite da se vaše preferencije i postavke “zapamtiti” kada ponovo posetite lokaciju.

Kolačići trećih strana

Ovo su kolačići za čuvanje informacija za snimanje performansi sajta i demografskih oglasa, interesa, trajanja sesija i tako dalje. Ova stranica koristi Google analitiku, uslugu veb analitike, bez lične identifikacije pojedinačnih posetilaca, koje nudi Google, Inc. Sve ove informacije koriste nas samo za statističke potrebe i za identifikaciju pogrešnih veza ili grešaka.

Objelodanjivanje informacija trećim licima se ne vrši. Kolačići se ne koriste u svrhe koje nisu ovde navedene.Kako kontrolirati kolačićeMožete kontrolisati i / ili izbrisati kolačiće kad god želite.

Za više informacija posetite AllAboutCookies.org. Možete izbrisati sve ili izabrane kolačiće već uskladištene na računaru, a možete i da podesite većinu pregledača da ih blokiraju. Međutim, ako to učinite, možda ćete morati ručno podesiti neke parametre svaki put kada posjetite stranicu, a neke usluge i funkcije možda neće uspjeti.Zatvaranjem obaveštenja ili nastavkom interakcije sa ovom veb-lokacijom, slažete se da nas koriste kolačići.