Digitalni Marketing SEO

Postoji veliki broj faktora koji utiču na rangiranje vašeg sajta na Google, kao i na konverziju posetilaca sajta u vaše klijente.


USLUGE

Izradjujemo marketing strategiju, kampanje na društvenim mrežama kao i SEO strategiju i tehnički SEO

PRETRAŽIVAČI

EMAIL MARKETING

DRUŠTVENE MREŽE

PPC REKLAMIRANJE


CENE

Koliko košta SEO za sajt?

SEO se ne radi jednom već je proces koji traje, procene koštanja su individualne i idu od slučaja do slučaja i želja vlasnika biznisa.


KAMPANJE

Koliko poseta može jedna kampanja do donese?

Jedna dobro postavljena kampanja na društvenim mrežama može doneti između 10.000-100.000 poseta. Bolje je manje poseta sa jasno ciljanom grupom posetilaca.


IZRADA ANALIZA

Šta dobijam analizom?

Našom besplatnom analizom dobijate jasnu sliku šta apsolutno mora da se uradi odmah. Ukoliko postanete naš klijent dobijate kompletnu analizu i strategiju na kojoj zajedno sa vama radimo.

Pomogli smo desetinama klijenata

Ako smo mi vas kontaktirali, znači da je situacija stvarno loša, ako ste vi nas, znači da ste svesni da morate unaprediti svoju online vidljivost

Vi ste nas pronašli na Google? Mogu i vas da pronađu lako.

ZAŠTO JE DIGITALNI MARKETING BITAN

Da li su vaš sajt i stranice na društvenim mrežama zapostavljene i nevidljive? Mi ćemo ih osloboditi iz digitalnog zatvora.

Uglavnom, klijenti traže pomoć kada im je sajt u veoma lošoj poziciji i situaciji gde se ne rangira ni u prvih 10 stranica na Google i očekuju magiju i dajt na prvoj strani za mesec dana. To nije moguće! Za vrhunske rezultate potrbno je vreme i konzistentnost, kako na društvenim mrežama tako i pri radu sa samim sajtom. Rangiranje za bitne ključne reči koje će dovesti pravog posetioca na vaš sajt je ključno, isto je i za društvene mreže i reklamiranje. Neophodno je doći do onih kojima je vaša usluga ili proizvod potreba.


DIGITALNI MARKETING

Globalna mreža svaki dan raste?!

Da li biste poverovali da iako je 21 vek i milijarde ljudi koriste društvene mreže i internet, taj broj i dalje rapidno raste.

Digitalni marketing povezuje sve aktivnosti reklamiranja i rangiranja online. Oni koji su maksimalno iskoristili digitalni prostor za reklamiranje i pronalaženje novih korisnika i klijenata uživaju stalni rast uz umerena ulaganja i povraćaj 5 puta uloženog nova u marketinške kampanje.


Prilagođavanje za pretraživače

SEO

Za SEO je potrebno najviše vremena ali i donosi najvredniji i stalni saobraćaj kao i nove korisnike.

ON-PAGE

ON-Page SEO je optimizacija na vašem sajtu, struktura sajta, brzina i relevantan sadržaj.
OFF-PAGE
OFF-Page SEO je sve ono što se dešava van sajta, izgradnja back linkova, društvene mreže i lokalizacija.
ANALIZA
Analizom se utvrđuje kako se vaš sajt rangira, za koje ključne reči, šta su mu slabe tačke i na čemu treba raditi.

Pošaljite zahtev za analizu i procenu